DE INDUSTRIËLE TECHNOLOGIE VAN OEPOCH

Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis

oepoch industrial technology Kwaliteitscontrole

Ik ben online Chatten Nu
Profiel QC

Topnotch het Machinaal bewerken Materiaal

 

Zijn staat-van-kunst de werktuigmachines, het machinaal bewerkende centrum, de lassenrobots, automatische de lopende band, het bespuitende materiaal en de hoge prestaties hydraulische componenten de sterke hardwarebasis voor productnauwkeurigheid, kwaliteit en productieefficiency.

 

Geavanceerde Testmethoden

 

Uitgerust met het uitvoerigste inspectielaboratorium, kunnen wij grondstoffentest, de chemische prestatietest van testwerktuigkundigen, niet-destructieve test, moeheidstest en andere speciale die tests uitvoeren door klanten wordt vereist. Het geavanceerde inspectiemateriaal heeft ons om toegestaan te optimaliseren, te ontwerpen, te vervaardigen en, ontwikkeling de producten te testen; de klant koppelt heeft ertoe aangezet ons terug om productontwerp onophoudelijk te verbeteren.

Wetenschappelijk Beheersysteem

 

In productonderzoek en ontwikkeling, productie en inspectie, heeft Hengli hoog - kwaliteit, veiligheids en waardenormen geplaatst. Overeenkomstig de behoeften van de kwaliteitserkenning van ISO9001-Kwaliteitsbeheersysteem en classificatiebureaus zoals DNV, ABS, BV en LR, heeft Hengli het wetenschappelijke proces van het productiebeheer voor strenge kwaliteitscontrole, goedgekeurd en een volledig kwaliteitsborgingsysteem ontwikkeld om productkwaliteit en betrouwbaarheid te verzekeren.

Contactgegevens
oepoch industrial technology

Contactpersoon: Mr. LV

Tel.: 86-0512-66188286

Fax: 86-0512-66188285

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)